Selecteer een pagina

Over Ons

Geachte horeca-ondernemer,

Sinds mei 2012 gevestigd in Emmen: Horeca Express. Uw nieuwe leverancier op het gebied van horecabenodigdheden in de regio Zuid Oost Drenthe. 6 Dagen per week geopend, en ook op zondag!
Neem een kijkje in deze catalogus voor een greep uit ons productaanbod.

Onze jarenlange ervaring in de horeca-sector heeft ons bewust gemaakt van de behoeftes en belangen die spelen bij ondernemers in uw sector. Vanaf heden beogen wij als nieuwe leverancier in Emmen dezelfde kwaliteit en service na te streven die u als ondernemer aan uw klanten biedt.

Naast ons brede assortiment van food en non-food producten richten wij ons tevens op de distributie van frisdranken, wijnen en gedistilleerde dranken tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Kwaliteit en service tegen de scherpste prijzen, alsmede een stabiele relatie met de klant zijn onze speerpunten.

Waarom Horeca Express?

Horeca Express bekijkt de wereld door de bril van de horeca-ondernemer en kan zo perfect inspelen op de behoeftes die deze voor ogen heeft: Uw opdracht is onze missie. In Horeca Express vindt u een meedenkende partner die u, in deze economisch moeilijke tijden, heel wat euro’s kan helpen besparen. Zo zijn bij Horeca Express alle prijzen inclusief bezorgingskosten en worden de producten, zes dagen per week, aan de deur geleverd. U belt, wij rijden!

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek onder het genot van een kopje koffie.

Met vriendelijke groet,

Directie Horeca Express